In de campagne, die als doel heeft de beroepstrots in de horeca te vergroten, gaat SVH op zoek naar kandidaten die uitblinken in hun werk en die voor hun vak staan.

Of het nu gaat om gastvrouwen, receptionisten, bartenders, koks, managers, fastservicespecialisten, ijsverkopers, terrasmedewerkers: iedereen die contact heeft met gasten kan het verschil maken tussen een gewone en buitengewone ervaring.

Potentiële HorecaHelden kunnen door collega’s en leidinggevenden worden voorgedragen, waarna een vakjury zich over de inzendingen buigt. In de vier sectoren – fastservice, dranken, hotel en restaurant – worden vervolgens tijdens de Horecava in januari de HorecaHelden van 2013 gekozen.

Van 3 tot en met 28 september kunnen mensen uit de sectoren fastservice en dranken worden genomineerd. Daarna start een nominatieronde voor de andere twee sectoren.

Nomineer hier jouw HorecaHeld en SVH stuurt jouw persoonlijke felicitatiebericht direct door naar de genomineerde! Kijk voor meer informatie op www.horecahelden.nl

 

Plaats een reactie:

Laatste Berichten